Tio snabbväxande byråer i Värmland

Tio redovisnings- och revisionsbyråer är finalister till priset Årets tillväxtbyrå i Värmland 2021. Den redovisnings- eller revisionsbyrå som ökar snabbast, tre år i följd, kammar hem priset.

En av finalisterna i år är den renodlade revisionsbyrån Weaudit, som tog emot FAR:s pris Årets framtidsbyrå tidigare i år. Byrån har säte i Karlstad och kontor även i Göteborg, Stockholm, Eskilstuna samt Årjäng. WeAudit har utvecklat ett eget säljstöd, något vd Henrik Ahnkron ska berätta mer om på seminariet Avspark 2022 i januari. Läs mer här.

Time 4 Money (Emet Holding) med Ulf Engström är en annan finalist. Bolaget har sitt säte i Kristinehamn och startade 2004 i Karlstad, idag verksamma i båda städerna.

Ekonomernas Hus är den största nominerade byrå i länet, med 33,8 miljoner kronor i årlig omsättning. Minst bland de nominerade är Redovisningskompetens i Värmland.

Finalister till Årets tillväxtbyrå 2021, Värmland

Bokhållarna i Torsby AB
Ekonomernas Hus i Sverige AB
Ekonomipartner i Wermland AB
Emet Holding AB (Time 4 Money)
LJL Redovisning AB
LR Revision Karlstad AB
Redovisningskompetens i Värmland AB
Seleri AB
Solsta Redovisning AB
Weaudit Sweden AB

Bakom utmärkelsen Årets tillväxtbyrå står Revisionsvärlden, i år i samarbete med kunskaps- och programvaruföretaget Björn Lundén. Priset delas ut länsvis och går till redovisnings- och revisionsbyråer som omsätter minst 2 miljoner kronor, drivs som aktiebolag och har ökat omsättningen tre räkenskapsår i följd. Uttagningen görs av kreditupplysningsföretaget UC.

Martin Hammarström

[email protected]