Tillväxt och utveckling utan att tappa fokus

”Mazars har vuxit och utvecklats, men vi har kvar det personliga engagemanget för våra kunder.”

Sponsrat innehåll från Mazars

Johan Tilander. Foto: Mazars

Mazars fortsätter sin tillväxtresa inom samtliga affärsområden – revision, redovisning och skatt. Johan Tilander, auktoriserad revisor på Mazars i Stockholm, startade sin karriär inom byrån 2005, gick sedan till en annan aktör i branschen, för att 2018 återvända till Mazars.

Vad gjorde att du valde att komma tillbaka?

Det finns en fördel att jobba mot bred kundgrupp, men jag saknade att arbeta med fokus på de ägarledda bolagen, som alltid varit det jag brunnit för. Att få jobba på en byrå som lägger tyngdpunkten på samma målgrupp som den jag vill jobba med, det kändes viktigt för mig.

Du inledde din karriär hos Mazars då du kom direkt från universitetet – hur var det?

Jag började som revisorsassistent efter att ha pluggat på Stockholms Universitet. Jag lärde mig otroligt mycket under de första åren och fick möjlighet att arbeta tillsammans med många erfarna och kunniga revisorer. Efter några år tog jag klivet över till PwC, där jag sedan jobbade fram till hösten 2018 då jag valde att komma tillbaka till Mazars.

Otroligt mycket har hänt inom byrån sedan 2008 – vad är de mest påtagliga förändringarna tycker du?

Det är en enorm skillnad. Mazars har en internationell gemenskap med samarbeten som sträcker sig över hela världen, egna revisionsverktyg och digitala lösningar som känns innovativa och moderna. Dessutom har våra affärsområden vuxit rejält. Förutom att revisionsteamet växer och redovisningsdelen utvecklas består vårt skatteteam av 25 personer fördelade på flera kontor i landet och GRIC med internrevision och IT-revision har idag ett eget team. Vi har vuxit och utvecklats, men har samtidigt kvar vår kärnverksamhet och det personliga engagemanget för våra kunder. Dessutom, hade vårt Stockholmskontor just flyttat in i nya lokaler på Jakobsgatan när jag kom tillbaka hösten 2018, så det kändes verkligen som en nystart.

Vad tycker du är Mazars styrka?

Att vi har en tyngdpunkt på ägarledda bolag och att vi aldrig tappar fokus på relationen till våra kunder. Vi som jobbar på Mazars är här för att vi gillar att vara i branschen. Dessutom finns här utrymme för nya idéer som skapar möjligheter och tillväxt, det ger mig drivkraft och ny energi.

Är du nyfiken på att veta mer om Mazars? Gå in på: www.mazars.se – där kan du också träffa några av våra medarbetare som berättar hur det är att jobba på Mazars.

Sponsrat innehåll från Mazars

 

 

Martin Hammarström

[email protected]