Thorell Revision gör nytt förvärv i Linköping

AC Kontoret ansluter till den växande Östgötabyrån.

Från vänster: Fredrik Thorell, Ann-Catrin Axelblom och Tobias Pettersson

Växande kombibyrån Thorell Revision köper AC Kontoret, en redovisningsbyrå i Linköping grundad 1989. Verksamheten drivs av redovisningskonsulterna Ann-Catrin Axelblom och Jenny Siverskog. De flyttar in i Thorell Revisions befintliga lokaler på Hertig Karlsgatan 2 i centrala Linköping.

”AC Kontoret är ett välskött och fint företag som blir ett utomordentligt bra komplement till vårt nuvarande tjänsteutbud”, säger Tobias Pettersson, som leder kontoret i Linköping.

Han anser att kunderna i allt högre utsträckning söker en ”one-stop shop”, d.v.s. revision, redovisning och rådgivning under samma tak. AC Kontorets ägare Ann-Catrin Axelblom motiverar försäljningen såhär:

”Thorell Revision är ett mycket stabilt företag under tillväxt och med en stark marknadsposition i Östergötland. Jag har, efter ett mångårigt samarbete, valt att bli en del av Thorell Revision för att kunna fortsätta utveckla verksamheten och bli en del av något större.”

Thorell Revision etablerade sig i Linköping i fjol genom att köpa Egero, en redovisningsbyrå nischad mot fastighetsbranschen. Thorell Revision leds av Fredrik Thorell och har ca 60 medarbetare fördelade på 4 orter: Norrköping, Linköping, Söderköping och Stockholm.

Martin Hammarström

[email protected]