Talenom flyttar samman i Växjö – 25 medarbetare under samma tak

Från vänster: Anna Olandersson, Petter Åkesson, Marcus Schirén, Paula Olsen. Foto Talenom.

Talenom flyttar ihop alla medarbetare i Växjö till uppköpta Confido Redovisnings lokaler på Deltavägen strax norr om centrum. Enligt ett pressmeddelande blir den fysiska sammanslagningen av kontoren viktig ”för att säkerställa det gemensamma kulturbygget”. Finländska Talenom etablerade sig i Växjö i början av 2021 med köpet av Persson & Thorin, ett av koncernens tidiga förvärv i Sverige. I april 2022 förvärvades Confido Redovisning, en byrå grundad av entreprenören Rolf Dahlberg som en gång i tiden startade Visma Spcs. I och med flytten kommer Talenom att få 25 medarbetare under samma tak.

”För att få plats kommer vi att utöka ytan genom att sitta på hela våning två på Deltavägen i Växjö” säger Anna Olandersson, Service Manager på Confido Redovisning.

Talenom är en av de större aktörerna inom redovisning och lön i Växjö. Aspia är dock större med i 32 medarbetare i staden, enligt webbplatsen. Crowe har cirka 40 medarbetare i Växjö, men en del av dem är revisorer. Det samma gäller EY, som totalt har cirka 35 medarbetare i det relativt nya kontorshuset Icon Växjö i den så kallade Arenastaden.
Bland de fristående aktörerna kan nämnas Andersson & co, en kombibyrå med 17 medarbetare på webbplatsen.

Martin Hammarström

[email protected]