Skånes mesta tillväxtbyråer kartlagda

Välbesökta CloudLunch i fjol på Kockska huset i Malmö.

Snart är det återigen dags att utse Årets tillväxtbyrå i Skåne län. Den redovisnings- eller revisionsbyrå som ökar snabbast sett till omsättning och vinst kammar hem priset. Här är några av finalisterna:

• Er Redovisning i Skåne. Stadigt växande lundabyrå med Erik Olsson och Maria Axelsson i spetsen. Tolv medarbetare på webbplatsen.
• Ekonomikontoret, redovisningsbyrå i Helsingborg, grundad 2004. Byrån har 11 medarbetare med Rana Ibrik som vd och frontfigur. Byrån har en imponerande språkkompetens och hanterar arabiska, albanska, polska, bosniska, franska och vietnamesiska, förutom svenska och engelska. Nominerad till priset redan i fjol.
• Ystad Österlen Revision, revisionsbyrå med kontor i Simrishamn och Ystad. Byrån grundades för 40 år sedan och har totalt 20 medarbetare. Tidigare hette man Österlenrevision i Simrishamn och Företagsredovisning i Ystad, men sedan i fjol verkar byrån under ett varumärke. Sven Olof Larsson leder byrån.
• Öresunds Redovisning, baserad i Malmö och förra årets vinnare av Årets Tillväxtbyrå. Byrån grundades 1995 och gick ihop med PH Wiberg Redovisningsbyrå 2016. Byrån har totalt 21 medarbetare med Jennie Kardell, Mikael Laulaja och Alexander Broch i ledningen.

Finalister Årets Tillväxtbyrå 2019, Skåne län.

Ekonomikontoret Redovisning Ibrik AB

Er Redovisning i Skåne AB

Frank & Ivarsson Redovisning AB

Marredo AB

Menmo Redo AB

Paritur AB

Swedbokföring AB

Sydrev Revision & Redovisning AB

Öresunds Redovisning AB

Österlenrevision AB

Årets tillväxtbyrå i Skåne län avslöjas den 15 oktober på nätverksträffen CloudLunch som hålls på Kockska huset i Malmö. Priset Årets tillväxtbyrå går till den redovisnings- eller revisionsbyrå i varje län som under det senaste året ökat omsättning och vinst snabbast. Revisionsvärlden och 24SevenOffice är initiativtagarna bakom priset och CloudLunch. Läs mer om träffen och anmäl dig här.

Läs även om fjolårsvinnaren Öresunds Redovisning.

Måns Edén

[email protected]