Här är Västmanlands hetaste tillväxtbyråer

Bara kvalitetsbyråer i finalfältet när Årets tillväxtbyrå koras i Västerås.

Elite Stadshotellet, Västerås

Nu är det återigen dags att utse Årets Tillväxtbyrå i Västmanland. I fjol tog Q43 Company hem utmärkelsen och faktum är att byrån vuxit vidare och är nominerad i år igen. Bland de övriga finalisterna kan nämnas:

  • BBR Ekonomi. En Västeråsbyrå som drivs av Cecilia Paulson. Även den var nominerad till priset i fjol.
  • Lundqvists Revisionsbyrå med Kent Lundqvist i spetsen har sex anställda enligt webbplatsen.
  • Adsum grundades 2008 och har idag fler än 25 medarbetare på kontor i Västerås, Eskilstuna och Enköping. Byrån var nominerad redan i fjol och har ett rekordår bakom sig, omsättningsmässigt.
  • JL Ekonomi grundades år 2001 i Västerås. Byrån drivs av Fredrik Jireteg och Robert Lindholm. Byrån växer stadigt och har idag kontor även i Stockholm och Eskilstuna.
  • Även Köpings Redovisningsbyrå och Ekonomitjänster Gattinger & Magnusson i samma stad är med på listan för andra gången.

Finalisterna i Västmanlands län

BBR Ekonomi
Eden & C Redovisning
Jan Hultelid Revisionsbyrå
JL Ekonomi Västerås AB
Q43 – Company
Aros Ekonomibyrå
Ekonomitjänster Gattinger & Magnusson
Lundqvists Revisionsbyrå i Västerås
Adsum Revisorer & Företagskonsulter
Köpings Redovisningsbyrå

Utmärkelsen Årets Tillväxtbyrå 2019 går till den revisions- eller redovisningsbyrå i varje län som det senaste räkenskapsåret ökar snabbast när det gäller omsättning och vinst, enligt en undersökning som Revisionsvärlden beställt av kreditupplysningsföretaget UC.
Priset delas ut av Revisionsvärlden och programvaruföretaget 24SevenOffice på nätverksträffen CloudLunch. Träffen för Västmanland hålls i Västerås den 4 september. Läs mer om CloudLunch och anmäl dig kostnadsfritt här.

Finwire

red@finwire.se