Här samlas Gotlands mesta tillväxtbyråer

Säsongsavslutning för CloudLunch i Visby den 12 december.

Foto: Crêperie & logi.

Årets sista CloudLunch går av stapeln i Visby den 12 december på välkända Crêperie & logi. Där samlas Gotlands små och stora toppbyråer för att nätverka, se framtidens redovisningslösningar och se när Årets tillväxtbyrå koras. Priset delas ut till den revisions- eller redovisningsbyrå i länet som växt snabbast och samtidigt ökat i vinst och soliditet. En undersökning utförd av UC ligger till grund för nomineringarna och vinnaren tillkännages under eventet.

Majoriteten av finalisterna är baserade i Visby. En av dem är Revision och Redovisning på Gotland AB som är en del av LR Revision och Redovisning. Byrån har kontor i Visby och omsatte i fjol närmare 11 Mkr.

Sudrets Redovisningsbyrå AB är en annan snabbväxare i Visby som har chans att ta hem priset. Byrån har sex anställda med en omsättning på 4,7 Mkr.

Nedan listas samtliga nominerade byråer.

Human Communication Gotland AB
Klintehamn Redovisning AB
Refocus AB
Renmossen Konsult AB
Revision och Redovisning På Gotland AB
Sudrets Redovisningsbyrå AB
Swewik Revision Gotland AB

CloudLunch är en nätverksträff som anordnas runt om i landet. Revisionsvärlden och 24SevenOffice står bakom initiativet och anordnar eventet. Läs mer om CloudLunch Visby och anmäl dig här.

Linda Pappa

[email protected]