Sex byråer växer snabbast i Södermanland

Sex redovisnings- och revisionsbyråer är finalister till priset Årets tillväxtbyrå i Södermanlands län 2021. Den redovisnings- eller revisionsbyrå som ökar snabbast, tre år i följd, kammar hem priset.

En av finalisterna i år är Xcaret där Lotta Carlsson är vd. Bolaget vann tävlingen 2018 och Carlsson blev även utsedd till årets företagare i Södermanland i år. Xcaret Ekonomikonsult AB startade 2004 som en fristående ekonomiavdelning till Stens Choklad AB i Torshälla. Bolaget arbetar idag främst med redovisning och erbjuder också en kombination med finansieringstjänster till exempel i situationer där bolag har svårt att få traditionell bankfinansering. Lotta Carlsson ska för övrigt berätta mer om detta på Revisionsvärdens event Avspark 2022.
Störst bland de nominerade bolagen är LR Revision & Redovisning i Strängnäs som omsatte 16,5 miljoner kronor i fjol medan Revisionsknuten Lönnkvist är uppstickare med 2,1 miljoner i försäljning i fjol.

Finalister till Årets tillväxtbyrå 2021, Södermanlands län

Ekwit AB
Frense Ekonomi & Fastighetstjänst AB
LR Revision & Redovisning i Strängnäs AB
Mark Redovisarna AB
Revisorsknuten L Lönnkvist AB
Xcaret Ekonomikonsult Torshälla AB

Bakom utmärkelsen Årets tillväxtbyrå står Revisionsvärlden, i år i samarbete med kunskaps- och programvaruföretaget Björn Lundén. Priset delas ut länsvis och går till redovisnings- och revisionsbyråer som omsätter minst 2 miljoner kronor, drivs som aktiebolag och har ökat omsättningen tre räkenskapsår i följd. Uttagningen görs av kreditupplysningsföretaget UC.

Finwire

[email protected]