Vilken byrå växer mest i Södermanland?

Bara en av tio kandidater kan bli Årets tillväxtbyrå 2019.

Snart utses Årets tillväxtbyrå 2019 i Södermanland. Det prestigefyllda priset delas ut av Revisionsvärlden och mjukvaruföretaget 24SevenOffice. I fjol vann Xcaret i Torshälla, som även i år finns med i finalfältet. Annars finns i år gott om byråer verksamma i Strängnäs och Nyköping bland finalisterna:

  • Komplett Redovisning i Nyköping drivs av Elisabeth Johansson och Åsa Stenros. Byrån har vuxit stadigt och omsatte i fjol nära 8 Mkr.
  • Två LR-anslutna byråer hör också till kandidaterna; LR Revision & Redovisning Nyköping och dito i Strängnäs. LR Nyköping har sju medarbetare enligt webbplatsen och drivs av Anna och Patrik Ericsson. LR Strängnäs startade 1998 och har i dag 14 medarbetare. Byrån leds av vd Jonas Ekman och omsätter nästan 15 Mkr på årsbasis.
  • Ännu ett bolag med anor är Revisorsknuten som drog igång redan 1990. Byrån är baserad i Strängnäs och leds av Lars Lönnkvist.

 

Finalisterna till priset Årets tillväxtbyrå 2019 i Södermanlands län:

Bo Lyngéus Revisionsbyrå AB

E.A. Bokföringstjänst AB

Ekonomitjänst i Strängnäs AB

Hast Ekonomi-Konsult AB

Komplett Utförd Redovisning i Nyköping AB

LR Revision & Redovisning i Strängnäs AB

LR Revision & Redovisning Nyköping AB

Maredo Ekononomi AB

Revisorsknuten AB

Xcaret Ekonomikonsult Torshälla AB

Utmärkelsen Årets Tillväxtbyrå 2019 delas ut över hela landet till den revisions- eller redovisningsbyrå i länet som det senaste räkenskapsåret ökar snabbast när det gäller omsättning och vinst, enligt en undersökning av kreditupplysningsföretaget UC. Priset delas ut av Revisionsvärlden och programvaruföretaget 24SevenOffice på nätverksträffen CloudLunch 2019. Läs mer om CloudLunch i Eskilstuna och anmäl dig kostnadsfritt här.

Läs även artikeln om fjolårets vinnare Xcaret Ekonomikonsult.

Fjolårets vinnare i Södermanland, Lotta Carlsson, Xcaret.

 

Martin Hammarström

mh@revisionsvarlden.se