Revisorn tar hjälp av it-entreprenören – lanserar ISQM1-verktyg

Kristofer Block

Den 15 december träder en ny standard inom revision – ISQM1 – i kraft. Då passar revisorn och kvalitetsstyrningsexperten Kristofer Block på att lansera en digital tjänst som ger revisions- och redovisningsbyråer stöd att följa den nya kvalitetsstandarden. Detta tillsammans med programvaruföretaget Colix med serieentreprenören och Fortnox-medgrundaren Jens Collskog.

Kristofer Block driver revisionsbyrå i Sollefteå och Kramfors och var involverad i de båda arbetsgrupper som branschorganisationen FAR haft kring ISQM. Han har dessutom skrivit en bok och varit lärare i FAR:s grundutbildning kring ISQM.

Den nya onlinetjänsten bygger på Colix tekniska plattform där Kristofer Block står för för innehållet.

Jens Collskog

”Jag har arbetat med redovisnings- och revisionsbranschen som målgrupp nästan hela min karriär och ser många fler behov som behöver digitaliseras för att underlätta byråernas dagliga arbete. Samarbetet med ISQMOnline är otroligt spännande där Kristofer Blocks kompetens enkelt kan digitaliseras och spridas till många tack vare Colix teknik”, säger Jens Collskog, medgrundare och partneransvarig på Colix.

ISQMOnline finns att se redan nu och lanseras i januari, enligt ett pressmeddelande.

Martin Hammarström

[email protected]