Revideco är Årets framtidsbyrå

Erik Emilsson: ”Jag tror och hoppas att vår förändringsresa varit så framgångsrik för att vi fokuserar på människan”.

Revideco – Årets framtidsbyrå 2019

Revisions- och redovisningsbyrån Revideco koras till Årets framtidsbyrå 2019, priset delas ut av Branschorganisationen FAR. Byrån bildades 1994 och finns i dag i Stockholm, Göteborg och Skellefteå. Revideco var även nominerade förra året.
I sin motivering skriver juryn att Revideco har ”mod att driva utvecklingen framåt genom att dra nytta av underleverantörer som samarbetspartners, teknik och medarbetare”, samt att byrån genom sitt tydliga entreprenörsfokus kommer att attrahera engagerade företagare även de kommande 25 åren.
”Priset gör mig stolt, rörd och ödmjuk. Jag är mållös! Vi är ett gäng som har åstadkommit det här. Jag tror och hoppas att vår förändringsresa varit så framgångsrik för att vi fokuserar på människan”, säger Revidecos vd och delägare Erik Emilsson, i ett pressmeddelande.
Vismas branschexpert Jan Söderqvist, som sitter i juryn, säger att Revideco efter en omvärldsanalys med FAR:s framtidsstudie som utgångspunkt haft modet att bygga en affärsmodell som fokuserar på kundens/företagarens behov och som nyttjar teknik och automatisering med ett enda syfte – förädla sina tjänster med fokus på rådgivning.

Nominerade byråer 2019, förutom Revideco, var Revisionären. We Audit, Lamooi Accounting och Keeper.
I juryn för Årets framtidsbyrå sitter

Jan Söderqvist, Visma
Peter Rexhammar, Deskjockeys
Catherine Osbeck, baks & co
Lena Möllerström Nording, Grant Thornton
André Bodin, Wolters Kluwer
Camilla Carlsson, FAR
Karin Apelman, FAR

Årets framtidsbyrå delas ut av FAR och har funnits sedan 2014. Priset syftar till att lyfta fram goda exempel som kan fungera som förebilder för andra byråer.

Martin Hammarström

[email protected]