Årets framtidsbyrå korad

Maroni Redovisningsbyrå tog hem utmärkelsen i tuff konkurrens.

Maroni Redovisningsbyrå får utmärkelsen Årets framtidsbyrå 2016. Priset delades ut på FAR:s branschdagar i konkurrens med fyra andra byråer.

”Vår omställning började redan 2008 med hjälp av Reko och ISO och vårt motto har varit rätt från början med målet att hjälpa våra kunder göra rätt”, säger Marzena Blomqvist, vd Maroni Redovisningsbyrå, i ett pressmeddelande.

”Att Maroni Redovisningsbyrå lyckas kombinera fasta priser med lönsamhet och tillväxt gör dem till en extra viktig förebild i branschen”, säger FAR:s Bengt Skough.

Det är tredje året som FAR delar ut priset Årets framtidsbyrå. I motiveringen står att läsa: Med en tydlig affärsmodell, byggd på öppenhet och flexibilitet, visar vinnaren hur man kan arbeta med ledarskap, mångfald och god lönsamhet samtidigt som man tar steget in i den digitala världen. Detta, tillsammans med byråns föredömliga rekryterings- och utvecklingsstrategi, gör vinnaren till en viktig förebild för landets redovisnings- och revisionsbyråer.

Nominerade 2016 var Maroni Redovisningsbyrå, Omega Ekonomi, PBAB Redovisning och Revision, Resursgruppen Ekonomi & Revision och Saldo Redovisning.

Martin Hammarström

[email protected]