Här är Årets framtidsbyrå 2017

”Sjukt glada och sjukt stolta”.

Grattis Saldo Redovisning!

Efter att ha varit nominerade till Årets framtidsbyrå tre år i rad fick Saldo Redovisning utmärkelsen Årets framtidsbyrå under på torsdagskvällen. Det skriver Balans. Stockholmsbyrån drivs av Madeleine och Mattias Segerbrand, som tog emot det prestigefyllda priset under FAR:s pågående branschdagar.

”Vi har varit nominerade två gånger tidigare och var övertygade om att vi inte skulle ta hem det i år heller – men så gjorde vi det! Vi är sjukt glada och sjukt stolta över den här utmärkelsen”, säger Mattias Segerbrand på Saldo Redovisning till tidningen Balans.

Mattias Segerbrand

Juryns motivering lyder:

Saldo Redovisning har genom envetet arbete och med stort mod visat att man tagit framtidsfrågorna på största allvar. Utifrån insikten om att digitalisering handlar mer om ledarskap än teknik har byrån målmedvetet utvecklat ett framgångsrikt förändringsledarskap baserat på tydliga värderingar och stor medvetenhet inom såväl hållbarhets- som mångfaldsfrågor. I en miljö präglad av glädje, ansvar och hårt arbete har byrån skapat en stark attraktionskraft för både kunder och medarbetare. Saldo Redovisning visar att man inte bara är 2017 års framtidsbyrå. Saldo Redovisning är verkligen en framtidens byrå.

 

Martin Hammarström

[email protected]