Redovisningstjänst kan få franchisepris

Redovisningstjänsten Slipp är en av tre nominerade till “Framtidens Franchsie 2020” som ska offentliggöras vid branschtillställningen Franny.

“Som enda renodlade franchisekoncept i redovisningsbranschen är vi väldigt tacksam att ha blivit nominerad till “Framtidens Franchise”. Tack vare vår digitala modell, vår vilja och vårt engagemang att förändra redovisningsbranschen tillsammans med andra redovisningskonsulter och byråer håller vi nu tummarna inför fredag”, skriver Slipp i ett pressmeddelande.

Franny brukar vara ett stort event. Själva galan i år inställd på grund av smittrisk men kommer att köras digitalt. Vinnarna presenteras på fredag den 27 mars kl 15.

Slipp är ett franschisekoncept med en rad utvalda programvaruleverantörer. Den Slipp-ansluta byrån har tillgång till mjukvara från Björn Lundén, kunden använder en Slipp-brandad app från Mr Shoebox, löner kan skötas med Personalkollen. Slipp bistår med en digital arbetsmodell och med marknadsföring.

“Många byråer tycker att det är svårt att digitalisera. Vi kan ge färdiga processer och modeller för detta”, säger Slipps vd Lars Olsson, som idag har nio anslutna byråer.

Martin Hammarström

[email protected]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *