Norrbottens snabbväxare gör upp i Luleå

Luleå. Foto: LTU.

Snart är det återigen dags att kora Årets tillväxtbyrå i Norrbottens län, där tio hungriga finalister tävlar om att få kamma hem första pris.

Bland finalisterna känns flera andra tidigare finalister igen, bland annat förra årets vinnare, Luleå-byrån Dagertun Support & Consulting. Kommer de att plocka hem vinsten även i år? Även vinnaren 2018, Kreativgruppen i Luleå, är nominerade i år.

Baker Tillys Luleå-byrå tar också plats på listan bland de nominerade. De är totalt fyra medarbetare på byrån enligt hemsidan, och i spetsen har vi den auktoriserade revisorn Emil Anttila.

Vi har även kombibyrån Money, som drivs av revisorerna Yvonne Hendler och Mikael Boström tillsammans med redovisningskonsulten Malin Mäntyranta. Gemensamt för alla tre i ledningen är att de har lång bakgrund på EY. Totalt har byrån elva medarbetare.

Utanför Luleå hittar vi bland annat Ekonomikonsult i Malmfälten, som drivs av Gunilla Pettersson tillsammans med sin man Mikael Vannar. Byrån har sitt kontor i Gällivare, och består av sex medarbetare. Vi hittar även Bokföringsbyrån i Boden, med den auktoriserade redovisningskonsulten Susanne Hansson i spetsen. Byrån har fyra medarbetare enligt hemsidan.

Finalister till Årets tillväxtbyrå 2020, Norrbottens län

Bokföringsbyrån i Boden AB
Baker Tilly Luleå AB
Ekonomikonsult i Malmfälten AB
Dagertun Support & Consulting AB
Money Sverige AB
Redovisning & Ekonomi i Tornedalen AB
NRT Ekonomikonsult AB
Christer Enryd Revision & Rådgivning AB
Kreativgruppen Luleå AB
Redovisningskonsulterna Redok AB

Utmärkelsen Årets Tillväxtbyrå 2020, Norrbottens län, går till den revisions- eller redovisningsbyrå i länet som det senaste räkenskapsåret ökat omsättningen snabbast, och samtidigt ökat vinsten. Priset bygger på en undersökning av kreditupplysningsföretaget UC och delas ut av Revisionsvärlden samt programvaruföretagen Agoy och 24SevenOffice på nätverksträffen Byrålunch.

Byrålunch i Luleå hålls den 12 november på Elite Stadshotellet Luleå (Storgatan 15). Läs mer och anmäl dig kostnadsfritt här.

Måns Edén

mans.eden@revisionsvarlden.se