Norrbottens starkaste byråer möts i Luleå

Luleå. Foto LTU.

Norrbottens toppbyråer inom redovisning och revision möts återigen i Luleå för att tävla om priset Årets tillväxtbyrå 2019. Majoriteten av finalisterna är revanschsugna återkommare men ett par är nya finalister. Bland de nominerade som har chans att kamma hem titeln hittar vi följande byråer.

• Dagertun Support & Consulting. Rådgivningstung byrå med Klas och Sofi Dagertun i spetsen. Har nio anställda och kontor i Luleå. Byrån har funnits sedan 2010 och under förra året omsatte de närmare 11 Mkr.
• Hajpade Revisionären, med PR-fenomenet Carola Lundgren, var nominerad redan i fjol. Pitebyrån har vuxit vidare och har nu 17 medarbetare enligt webbplatsen.
• Förra årets vinnare, Kreativgruppen Luleå, har återigen chansen att bli Årets tillväxtbyrå. Totalt sitter ett tiotal medarbetare på kontoret i Luleå. Koncernen har även kontor i Stockholm samt lönespecialister i Sigtuna, Uppland. Läs även intervjun med kontorschefen och delägaren Joakim Hedqvist.

Samtliga finalister från Norrbottens län är:

Dagertun Support & Consulting AB
Kreativgruppen Luleå AB
LR Revision & Redovisning Norr AB
Redovisningskonsulterna Redok AB
Resultat Redovisning & Revision i Piteå AB
Revisionären AB
Småföretagsbyrån Norrbotten AB

Årets tillväxtbyrå i Norrbottens län delas ut den 13 november på nätverksträffen CloudLunch som hålls på Hotell Savoy i Luleå. Priset går till det aktiebolag inom redovisning eller revision i varje län som under det senaste året ökat omsättning och vinst snabbast. Revisionsvärlden och 24SevenOffice är initiativtagarna bakom priset och CloudLunch. Läs mer om träffen och anmäl dig här.

Linda Pappa

linda.elefteria@hotmail.com