Ludvig & Co förvärvar redovisningsbyrå i Göteborg

Ludvig & Co har förvärvat redovisningsbyrån MK Addera Ekonomi AB med kontor i Göteborg.

Efter förvärvet kommer Ludvig & Co att finnas på tre adresser. Addera Ekonomi kommer att sitta kvar i befintliga lokaler på Kontrabasgatan 11 i Västra Frölunda. Ludvig & Co finns också med kontor på Norra Gubberogatan och Bokoredo, ett tidigare förvärv som verkar under eget varumärke, finns på Östra Hamngatan.

”Addera Ekonomi är en väletablerad aktör med kompetent personal och vi ser fram emot att de nu kommer vara en del av Ludvig & Co. Genom vårt samgående får både kunder och medarbetare nya möjligheter, bland annat kan kunderna få hjälp med alla delar inom sitt företagande”, säger Louise von Scheven, regionchef på Ludvig & Co, i ett pressmeddelande.

Kristina Larsson och Malena Nilsson startade Addera Ekonomi hösten 2014. Båda ägarna fortsätter sitt arbete inom Ludvig & Co som seniora rådgivare.

”Vi har insett att det är svårt att vara en liten aktör i en bransch som är i ständig förändring, då det krävs mycket utveckling och investering för att ligga i framkant. Därför är vi glada att nu fortsätta vår resa tillsammans med Ludvig & Co”, säger Kristina Larsson och Malena Nilsson.

Martin Hammarström

[email protected]