Ludvig & Co förvärvar redovisningsbyrå i Blekinge

Marie Bengtsson (mitten) med medarbetare.

Ludvig & Co gör ytterligare ett förvärv, denna gång redovisningsbyrån L&M Ekonomipartner Online i Olofström. Blekingebyrån är sedan den 1 oktober en del av Ludvig & Co:s region Syd.

”Redovisningsbyrån, som drivs av Marie Bengtsson, är en välskött byrå med kompetent personal och starkt renommé. De har också kommit långt i arbetet med digitalisering vilket ligger helt i vår linje”, säger Dennis Davidsson, Regionchef i Syd.

L&M Ekonomipartner omsatte 2,8 Mkr det senaste räkenskapsåret och har idag fem anställda enligt webbplatsen. Grundaren Marie Bengtsson följer med till Ludvig & Co och blir chef för två kontor, både det egna i Olofström och det i Ronneby, där Ludvig & Co (tidigare LRF Konsult funnits sedan 1970.

”Jag delar helt Ludvig & Co:s syn om vikten i att vara en attraktiv arbetsgivare liksom att finnas och verka nära kunderna”, säger Marie Bengtsson.

Ludvig & Co förvärvar flitigt just nu. Bara sedan i somras har de köpt dalabyrån Ecofront, MAREDO Ekonomi AB i Nyköping, värmländska Stanza samt Ödklint Konsult med kontor i Huddinge i södra Stockholm.

 

Martin Hammarström

[email protected]