Kändistätt när Stockholms hetaste tillväxtbyrå utses

Lamooi Accounting, Saldo Redovisning och PE Accounting bland kandidaterna att bli ”Årets tillväxtbyrå 2019”.

Olle Rydqvist på PE Accounting, Matias Aphram på Saldo Redovisning och Seven Lamooi på Lamooi Accounting.

Snart är det dags att kora Årets tillväxtbyrå i Stockholm, priset till den redovisnings- eller revisions byrå som ökar snabbast i länet sett till omsättning och vinst. Det är gott om välkända namn i finalfältet i år:

  • Saldo Redovisning fick 2017 FAR:s utmärkelse “Årets framtidsbyrå”. Byrån drivs av Madeleine och Mattias Segerbrand. I fjol lyfte de upp redovisningskonsulten Matias Aphram som ny vd och byrån flyttade för inte så länge sedan från Vasastan till Södermalm.
  • PE Accounting värderades i våras till en kvarts miljard kronor i samband med att SEB klev in som delägare. Bolaget är inriktat mot litet större tjänsteföretag och har utvecklat egen mjukvara. Bolaget grundades i Stockholm men har även kontor i Göteborg och Malmö. I dagsläget är man över 70 medarbetare enligt bolagets egna webbplats.
  • Lamooi Accounting tog hem ett pris på Visma Accounting Awards i fjol. Byråns grundare Seven Lamooi kom som båtflykting till Sverige och har i en intervju med Revisionsvärlden sagt sig vilja “göra redovisning mer sexigt”.

Samtliga finalister till Årets tillväxtbyrå 2019, Stockholms län

Bokföringsproffsen Stockholm
Elite Accounting Sverige
HQV Stockholm
JWK Södertälje
Lamooi Accounting
Neblo Ekonomi
PE Accounting Sweden
Redovisningsbolaget i Djursholm
Robrandts Revisionsbyrå
Saldo Redovisning

Priset Årets tillväxtbyrå går till den redovisnings- eller revisionsbyrå i varje län som det senaste året ökat mest när det gäller omsättning och vinst, enligt en undersökning som Revisionsvärlden beställt av kreditupplysningsföretaget UC. Priset delas ut av Revisionsvärlden och programvaruföretaget 24SevenOffice på nätverksträffen CloudLunch.

Träffen för Stockholms län hålls den 13 september. Läs mer om CloudLunch och anmäl dig kostnadsfritt här. Läs även om fjolårsvinnaren RochS Sifferkontoret.

Finwire

[email protected]