Grant Thornton i samarbete med stort investerarnätverk

Planerar aktivitet med Keiretsu Forum i vår.

Monika Wannholm

Svenska Grant Thornton inleder samarbete med Keiretsu Forum, som nyligen etablerade sig i Norden. Keiretsu Forum är ett internationellt nätverk av riskkapitalister, affärsänglar och institutionella investerare. Nätverket vill hjälpa entreprenörer med både kapital och kompetens och grundades för nästan 20 år sedan av den amerikanska affärsängeln Randy Williams.

”Detta samarbete ger oss en unik möjlighet att knyta nya kontakter med tillväxtföretag och dela med oss av vår kunskap. Vi hoppas kunna öka möjligheterna för entreprenörerna att lyckas med sina företag samtidigt som vi lär från dem”, säger Monika Wannholm, kontorschef Grant Thornton Stockholm, i ett pressmeddelande.

Grant Thornton är global sponsor av Keiretsu Forum, vilket även exempelvis Baker Tilly och Mazars är. På Keiretsu nordiska webbplats presenteras bolag som SEB, RSM och advokatfirman Setterwalls som ”partner”, förutom Grant Thornton. Enligt pressmeddelandet planerar svenska Grant Thornton och Keiretsu Forum Nordics en gemensam aktivitet under våren.

Martin Hammarström

[email protected]