Grant Thornton i samarbete med Epicenter

 

Trött på kollegerna? Smakar kaffet bättre på andra sidan Malmskillnadsgatan?

Nu får medarbetarna på Grant Thorntons Stockholmskontor möjlighet att jobba på kontorshotellet Epicenter i centrala Stockholm. Epicenter ligger i korsningen Malmskillnadsgatan-Mäster Samuelsgatan, bara ett stenkast från Grant Thorntons kontor. Förhoppningen är att medarbetarna ska vilja jobba, nätverka och ha kundmöten i centret, som är inriktat mot it-företag.

”Att ha kontorsplatser på Epicenter ger oss en unik möjlighet att knyta nya kontakter med snabbväxande digitala företag, på plats i deras egen miljö. Vi har redan idag många kunder inom tech och it, så det här samarbetet är ett sätt för oss att dela med oss av kunskap och erfarenhet”, säger Monika Wannholm, kontorschef Grant Thornton Stockholm, i ett pressmeddelande.

Sedan 2015 är Grant Thornton samarbetspartner till hubben SUP46, som också ligger precis runt hörnet från Grant Thorntons huvudkontor. I det samarbetet ingår att organisationens 60 medlemsbolag får tillgång till mötesrum hos Grant Thornton, något Revisionsvärlden skrivit om tidigare.

Eventuellt kan samarbetet vara ett sätt för Grant Thornton att kunna växa i Stockholm utan att behöva utvidga det befintliga kontoret på Sveavägen 20/Malmskillnadsgatan 29.

Martin Hammarström

[email protected]