Anna Edwall

PwC Experience Center rekryterar från Vinnova

PwC Experience Center (innovationsbyrån Pond som PwC köpte 2017) har rekryterat Anna Edwall som ny ”innovation leadership director” skriver tidningen Resumé. Anna Edwall kommer närmast från innovationsledningsenheten på myndigheten Vinnova.

”Vi arbetar med att hjälpa organisationer att hitta sin strategiska riktning, designa lösningar för sina användare och att skala innovation. Anna blir ett starkt bidrag till vår kompetens inom innovationsledning. Hon är en fantastisk processfacilitator, har djup inblick i den offentliga sektorn och är även en av dem som vet mest om den svenska startup-scenen och om social innovation” säger Klara Adolphson, director på PwC Experience Center i Stockholm, till Resumé.

Anna Edwall har tidigare grundat konsultbolaget Framtidsboxen och drivit Svenska Filminstitutets mentorprogram för kvinnliga entreprenörer.

”Jag har de senaste fem åren haft förmånen att få jobba med att stötta det svenska innovationssystemet. Att tillsammans med Klara och PwC nu få bygga ett team med de kompetenser som behövs för att Sverige ska behålla täten som innovationsland, känns både roligt, spännande och meningsfullt”, säger Anna Edwall.