De växer snabbast i Halland

Hotel Norre Park

Snart är det återigen dags att kora Årets tillväxtbyrå i Hallands län, där tio finalister tävlar om det prestigefulla priset.

Bland finalisterna märks tre välrenommerade Halmstadbyråer: Revisionskonsulterna J Hägglund, Accenten Redovisning och Bjärehäll Herne & Partners.

  • Revisionskonsulterna drivs Jörgen Hägglund som är van vid priser. 2018 for han till San Diego för att prisas i den internationella redovisningsgalan The PAC Awards. Du som är prenumerant kan läsa Revisionsvärldens intervju.
  • Accenten Redovisning med Carina Lundeklev i spetsen etablerades 2005.
  • Bjärehäll Herne & Partners tog hem priset i fjol men har vuxit vidare och är finalist även i år. Redovisningskonsulten Thomas Bjärehäll och revisorn Niklas Herne har båda drivit mindre byråer tidigare i karriären som blivit uppköpta. Nu är de på krigsstigen igen med en gemensam kombibyrå.

I Varberg hittar vi Wigell Ekonomirådgivning AB, en del av Revisorerna Ohlsson, Bjurenheim & Wigell. Byrån drivs av de auktoriserade revisorerna Tony Ohlsson och Johan Wigell samt rådgivaren Thore Bjurenheim. Byrån registrerades 2010 och har totalt åtta medarbetare enligt hemsidan.

En annan Varbergs-baserad byrå på listan är Tre Händer, med den före detta auktoriserade revisorn Martin Sandelius i spetsen. Byrån har varit verksam sedan 1996 och har idag nio medarbetare enligt byråns webbplats.

Finalister 2020 i Hallands län

Accenten Redovisning AB
Affärskonsult, Anders Lindeberg AB
Bjärehäll Herne & Partners AB
Ekonomihuset i Laholm AB
Falkenbergs Kontorstjänst AB
Företagsrevisorn i Laholm AB
HGM Revision AB
Revisionskonsulterna J Hägglund AB
Tre Händer AB

Utmärkelsen Årets Tillväxtbyrå 2020, Hallands län, går den revisions- eller redovisningsbyrå i länet som det senaste räkenskapsåret ökat omsättningen snabbast, och samtidigt ökat vinsten. Priset bygger på en undersökning av kreditupplysningsföretaget UC och delas ut av Revisionsvärlden samt programvaruföretagen 24SevenOffice och Agoy på nätverksträffen ByråLunch.

Byrålunch i Halmstad hålls den 15 oktober på Clarion Collection Hotel Norre Park. Läs mer och anmäl dig kostnadsfritt här.

Måns Edén

[email protected]