Baker Tilly köper Blekingebyrå

Tar över KN Revision i Sölvesborg.

Glada miner på KN Revisions Facebooksida

Baker Tilly Sydost köper KN Revision i Sölvesborg. Säljare är KN Revisions grundare Joakim Melander som går över till Baker Tilly tillsammans med kolleger. KN Revision har sedan 1985 drivits som en familjeägd byrå och erbjudit både redovisning och revision. Enligt bolagsregistret Retriever omsatte byrån i fjol 2,1 Mkr och hade tre anställda.

”Vi ser sammanslagningen som ett naturligt led efter att ha samarbetat under flera år. För våra kunder innebär detta att vi kan erbjuda ett bredare tjänsteutbud, med upprätthållande av den lokala och nära service som alltid varit vår styrka”, säger Joakim Melander på Baker Tillys webbplats.

Tibor Bondesson

Verksamheten i KN revision införlivas från den 1 januari 2018 och flyttas till Baker Tillys kontor på Skånevägen 30. Baker Tilly Sydost har ett 30 tal medarbetare i både Blekinge och Kronobergs län. I Blekinge finns tre lokalkontor: Sölvesborg, Karlshamn och Karlskrona.

”Våra verksamheter kompletterar varandra och vi har samma syn på att arbeta nära våra kunder både geografiskt och i engagemang”, säger Tibor Bondesson, vd för Baker Tilly Sydost.

 

Martin Hammarström

[email protected]