Wint tecknar ramavtal med stor mäklarkedja

Vill skapa bra och effektiva flöden för franchisetagare och mäklare.

Daniel Johansson

Bokföringstjänsten Wint, med Daniel Johansson, tecknar ett ramavtal med Länsförsäkringar Fastighetsförmedling, enligt ett pressmeddelande. Tony Dommartine, försäljningschef på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling hoppas att Wint ska “skapa bra och effektiva flöden för våra franchisetagare och mäklare”, och fortsätter:
“Samarbetet är viktigt för oss ur två perspektiv. Först och främst för att det underlättar vardagen genom smarta lösningar med effektiva flöden. Men också för att det ger oss möjlighet att jobba med gemensamma nyckeltal där vi kan lära av varandra inom kedjan.”

Wint har sedan flera år tillbaka en lösning för fastighetsmäklare som innebär “sömlös integration” mellan Wint och mäklarkedjornas affärssystem. På detta sätt kan såväl den löpande bokföringen som hanteringen av handpenning, provision och lön automatiseras. Under första kvartalet 2022 – det vill säga redan innan samarbetet med Länsförsäkringar Fastighetsförmedling inleddes – hanterades cirka 20 procent av alla bostadsaffärer i Sverige genom Wint, som säger sig vara den enskilt största aktören inom ekonomihantering för mäklare i Sverige.

Martin Hammarström

[email protected]