Uppsalas snabbast växande byråer – här är de

KFUM Borgen. Här utses Årets tillväxtbyrå 2023 i Uppsala län.

Tio byråer är uttagna som finalister till priset Årets tillväxtbyrå i Uppsala län 2023. Samtliga är redovisnings- eller revisionsbyråer som ökat omsättningen minst tre år i följd.

I finalfältet märks Kumquat Redovisningskonsult, med grundaren Anette Wängelin i spetsen. Kumquat Redovisning startades i augusti 2007 och har vuxit stadigt i flera år. Idag har byrån 11 medarbetare, enligt webbplatsen.

Störst bland de nominerade byråerna är Företagarnas Revisionsbyrå, som har anor från mitten av 1950-talet och betydligt yngre S-Ekonomi, med Sara Björk i spetsen. S-Ekonomi driver verksamheten i flera olika bolag och har totalt hela 18 medarbetare på webbplatsen.

Samtliga finalister är listade nedan. Vinnaren utses på Byrålunch Uppsala den 14 september. Läs mer och anmäl dig här.

Finalister Årets tillväxtbyrå i Uppsala län 2023

Auctor Ekonomi i Uppland AB

Dinrev AB

Ekonomicenter i Uppsala AB

Företagarnas Revisionsbyrå i Uppsala AB

Klera Uppsala AB

Kumquat Redovisningskonsult AB

Numbers & Stuff Sverige AB

Revisorshuset Online AB

Roos Redovisning & Konsultation AB

S-Ekonomi AB

Utmärkelsen Årets tillväxtbyrå delas ut för sjätte året i följd – länsvis över hela landet. Det går till redovisnings- eller revisionsbyråer som ökat omsättningen minst tre år i följd, drivs som aktiebolag och omsätter minst 3 Mkr. Snabbast tillväxt i länet vinner. Priset är instiftat av Revisionsvärlden och delas i år ut tillsammans med det växande byrånätverket LR Revision & Redovisning.

Martin Hammarström

[email protected]