Srf konsulterna breddar målgruppen

Alla inom redovisning, lön och rådgivning kan bli medlemmar.

Lali Fjellström

Det nya medlemskapet som benämns Srf medlem. Det infördes redan i fjol för lönebranschen och nu öppnas möjligheten även för alla inom redovisning att kunna bli Srf-medlemmar.

”Vi gör så många bra saker för redovisnings- och lönebranschen. Det är också viktigt att fler får ta del av det vi har att erbjuda. Många som startar företag i vår bransch börjar småskaligt och då är det extra viktigt att få stöd, verktyg och dessutom en stor gemenskap med goda möjligheter att utbyta erfarenheter”, säger Lali Fjellström, branschansvarig redovisning hos Srf konsulterna.

Med det bredare medlemskapet hoppas Srf att exempelvis redovisningsspecialister i programvarubranschen ska fortsätta vara medlemmar.

”Medlemskapet passar också dig som pluggat klart på YH eller universitet inom ekonomi/redovisning och ska ut i arbete på en byrå eller startar eget”, skriver Srf konsulterna i ett pressmeddelande.

Sedan tidigare har Srf studerandemedlemmar inom både redovisning och lön. Enligt webbplatsen har Srf konsulterna 6 500 medlemmar, varav 3 500 är Srf Auktoriserade Redovisningskonsulter och Srf Auktoriserade Lönekonsulter.

Martin Hammarström

[email protected]