Snabbast växande byråerna i Jönköpings län – här är de

Flera relativt stora byråer – och några små – utgör finalisterna Årets tillväxtbyrå i Jönköpings län ska utses.

Till de litet större hör Advisorgruppen, en växande redovisningsbyrå som ägs av Simonssongruppen, med Stig-Olof Simonsson. För några år sedan köpte Advisorgruppen Revidecos redovisningsverksamhet i Jönköping. Sedan dess har byrån vuxit vidare och omsatte i fjol 24 Mkr.

Stora är även kombibyrån Ba.ks & co, som har säte i Tranås och därför listas som finalist i Jönköpings län. Ba.ks & co aktiebolag omsatte 53 Mkr i fjol och har fyra kontor. Förutom i Tranås finns byrån i Linköping, Vimmerby och Eksjö.

Till de litet större snabbväxarna hör även Revisorsgruppen i Värnamo, som har ett trettiotal medarbetare inom både revision och redovisning samt Pelaren Ekonomi, med Roger Karlsson i spetsen. Pelaren Ekonomi har vunnit priset Årets tillväxtbyrå tidigare. Vetlandabyrån har fortsatt att växa, delvis genom förvärv, och finns nu även i Eksjö, Sävsjö och Virserum.

Bland de mindre finalisterna märks Caos Ekonomi i Jönköping, Lundbergs Ekonomikontor i Tranås och Effektiv Redovisning i Nässjö.

Finalister Årets tillväxtbyrå 2021 i Jönköpings län

Advisorgruppen i Jönköping AB
Ba.Ks & Co AB
Caos Ekonomi AB
Effektiv Redovisning i Nässjö AB
Ekonomibyrån i Tranås AB
Höglandets Revisionsbyrå AB
Pelaren Ekonomi AB
Revisorsgruppen i Värnamo AB
Önneby Redovisning AB

Bakom utmärkelsen Årets tillväxtbyrå står Revisionsvärlden, i år i samarbete med kunskaps- och programvaruföretaget Björn Lundén. Priset delas ut länsvis och går till redovisnings- och revisionsbyråer som omsätter minst 2 miljoner kronor, drivs som aktiebolag och har ökat omsättningen tre räkenskapsår i följd. Uttagningen görs av kreditupplysningsföretaget UC.

Martin Hammarström

[email protected]