Sju snabbväxare kan bli ”Årets tillväxtbyrå” i Västernorrland

Sju finalister tampas om priset Årets tillväxtbyrå i Västernorrlands län, 2021. På listan finns både små och medelstora redovisningsbyråer byråer, och en kombibyrå.

Störst på listan är Q4 Ekonomi i Örnsköldsvik. Byrån drivs av Marica Apelquist och har 10 medarbetare enligt webbplatsen.

Relativt stor är även Y-Ekonomi i Härnösand. Byrån har varit finalist tidigare och nominerades tidigare i år som Årets Kompetensbyrå 2021 av Björn Lundén.

Ekonomiverkstan, med kontor i Sundsvall och Söderhamn, blev Årets tillväxtbyrå i Västernorrlands län i fjol. Byrån har vuxit vidare, läs fjolårets intervju med grundaren Jennie Gulin. Även Larom Redovisning i Sundsvall har varit finalist till priset tidigare.

Enda kombibyrån på listan är Optimal Ekonomi. Byrån leds av Marie Gabrielsson och har sex medarbetare i Kramfors och Ullånger.

Finalister Årets tillväxtbyrå i Västernorrlands län, 2021

Ekoni Redovisning AB
Ekonomiverkstan AB
Larom Redovisning AB
Optimal Ekonomi i Kramfors AB
Q4 Ekonomi AB
Redaekonomi i Övik AB
Y-Ekonomi AB

Bakom utmärkelsen Årets tillväxtbyrå står Revisionsvärlden, i år i samarbete med kunskaps- och programvaruföretaget Björn Lundén. Priset delas ut länsvis och går till redovisnings- och revisionsbyråer som omsätter minst 2 miljoner kronor, drivs som aktiebolag och har ökat omsättningen tre räkenskapsår i följd. Uttagningen görs av kreditupplysningsföretaget UC.

Martin Hammarström

[email protected]