Oxceed släpper gratisversion av rapportverktyg

Carl Frostgård. Foto Oxceed.

Oxceed är en programvara med funktioner inom rapportering, budgetering och finansiell rådgivning, som säger sig ha över 200 byråkunder. Nu släpper bolaget Byrå Enkel, som är en enklare och kostnadsfri version av programvaran.
Gratisversionen ska användas för små kunder ”som framför allt vill ha månadsrapporter och kanske hjälp med en enkel budget men inte vill betala för så mycket mer”.

”Vi breddar vår lösning för redovisningsbyråer med Byrå Enkel för att hjälpa dem att tillfredsställa sina många, lite mindre kunder. Med Oxceed för Byrå får redovisningsbyråer nu ett heltäckande verktyg för rapportering och rådgivning som tillgodoser byråns minst och mest krävande kunder”, säger Carl Frostgård, produktchef på Oxceed, i ett pressmeddelande.

Redovisningsbyrån kan nu välja mellan tre nivåer av Oxceed: Byrå Enkel, Byrå Plus och Avancerad.

Byrå Plus är för kunder med ett utökat behov av anpassning och rådgivning med möjlighet att skapa skräddarsydda rapporter och välja tillägg såsom egna nyckeltal och likviditetsbudget.
Avancerad är för de kunder som har mer avancerade behov inom rapportering, budget och behörigheter. Denna nivå innehåller Oxceeds hela utbud av funktioner inklusive koncernrapportering och detaljerad budget.

Martin Hammarström

[email protected]