Östergötlands snabbväxare listade

Kommer LO:s egen redovisningsbyrå till Arbetets Museum i oktober?

Hösten nalkas, och det är snart dags att utse vinnaren av Årets tillväxtbyrå 2019 i Östergötland. Priset går till den redovisnings- eller revisionsbyrå som ökar snabbast i länet sett till omsättning och vinst. Nedan är några av finalisterna:

  • Melin & Worge, en redovisningsbyrå i Norrköping med Åsa Melin som ansiktet utåt. Byrån har elva medarbetare.
  • Kolsbo Redovisning, ett familjeföretag i Mjölby. Byrån drivs sedan 2013 av Stefan Kolsbo och har idag fem heltidsanställda.
  • One Economy, en sammanslagning av de tre redovisningsbyråerna Cent Ekonomi, Smedjan ekonomikonsult och UCS Ekonomiservice. One Economy är en del av IT-koncernen United Computer Systems in Scandinavia (UCS).
  • Ekonomiloftet, en liten men växande Norrköpingsbyrå med Helena Johnsson i spetsen. Bildades 2008.
  • Mest udda på listan är fackföreningsägda Bantorget Redovisning, tidigare LO ServiceCenter. Byrån har kunder inom fackföreningsrörelsen men även andra organisationer och privata företag.

Samtliga finalister Årets Tillväxtbyrå 2019, Östergötlands län

Annikas Redovisningsbyrå AB
Bantorget Redovisning AB
Ekonomibyrån Melin & Worge AB
Ekonomiloftet AB
Fyrklövern i Östergötland AB
Hanko Redovisning AB
Kolsbo Redovisning AB
LR Revision & Redovisning Östergyllen AB
One Economy AB
Revisionsbyrån Effektiv Anna-Karin Schön AB

Priset Årets tillväxtbyrå delas ut till den revisions- eller redovisningsbyrå som ökar mest gällande omsättning och vinst, och är baserat på en undersökning av kreditupplysningsföretaget UC. Priset delas ut av Revisionsvärlden och mjukvaruföretaget 24SevenOffice på nätverksträffen CloudLunch på Arbetets museum i Norrköping den 1 oktober. Anmäl dig här!

Arbetets Museum. Foto Marcus Eriksson.

Måns Edén

[email protected]