När revisorerna själva får välja

– då görs revisionsberättelsen självklart i molnet.

Sponsrat innehåll från Hogia

Hanna Persson. Foto: Hogia.

Snabbare, smidigare och enklare! Superlativerna haglar över nya produkten Hogia Audit Report när de första kunderna testat verktyget. Som någon uttryckte det: ”Med den digitala utveckling som samhället och revisionsbranschen går igenom är detta en produkt som känns helt rätt i tiden!”

Revisorer har ända sedan mitten av 90-talet kunnat använda Hogias olika verktyg för att underlätta sitt arbete. Med den nya produkten Audit Report tar Hogia nu nästa kliv mot framtiden – en molnbaserad lösning som gör det ännu lättare att upprätta revisionsberättelsen.

Läs mer och prova på Hogia Audit Report.

Av revisorer – för revisorer

Det märks att Hogia Audit Report är ett verktyg skapat av revisorer, för revisorer. Allt som går att göra för att förenkla, är gjort. Nödvändiga grunduppgifter från Bolagsverket hämtas med ett knapptryck och med utgångspunkt från FAR:s mallar kan man enkelt göra de ändringar som önskas.

Hanna Persson är kommersiell produktägare på Hogia Redovisning & Revision och har full inblick i hur det molnbaserade verktyget fungerar.

“Allt eftersom du fyller i de olika stegen i flödet lägger Hogia Audit Report ihop pusslet till en komplett revisionsberättelse och skapar därefter en avskrift som möjliggör digital inlämning, helt enligt Bolagsverkets direktiv och regler. Det är ett verktyg som märkbart förenklar processen”, förklarar Hanna Persson.

Digitala signeringslösningar för revisionsberättelser behöver uppfylla lagkraven för Avancerad Elektronisk Underskrift enligt EUs förordning eIDAS.

“Hogia Signit är den signeringslösning som är integrerad i verktyget och är en av få som faktiskt uppfyller kraven för Avancerad Elektronisk Underskrift. Varför krångla till det?”, säger Hanna Persson.

Utvecklingen mot nästa generations verktyg är redan i gång

Hogia har valt att tänka modulbaserat för att snabbt kunna möta marknadens efterfrågan och få ut en färdig och fungerande produkt på marknaden.

“Med ett nytt revisionsverktyg har vi tagit ett steg mot att minimera det manuella arbetet och öka möjligheterna till automatiserade processer. Vi har valt att tänka modulbaserat för att snabbt kunna få ut en färdig och fungerade produkt på marknaden, men fortsätter lyssna av marknaden och utveckla våra produkter. Tanken är att vi inom ett par år kan erbjuda nästa generations revisionsprogram”, avslutar Hanna Persson.

Läs mer och prova på Hogia Audit Report.

Sponsrat innehåll från Hogia

Annons

[email protected]