Modern Ekonomi slår ihop Göteborgskontor

First North-listade redovisningsbyrån flyttar till Ekelundsgatan.

Modern Ekonomi, redovisningsbyrån vars aktie handlas på First North, har hittills suttit på två adresser i Göteborg. Orsaken är att bolaget för ett par år sedan köpte EY:s redovisningsverksamhet i Göteborg. De nya medarbetarna fick inte plats i kontoret på Nordhemsgatan och har tills nu suttit på Odinsgatan.

Sedan den 8 augusti sitter samtliga 40 anställda i Göteborg i nya lokaler om 1000 kvadratmeter på Ekelundsgatan 5, som är bolagets största kontor.me10.eps

”Vi ser fram emot att flytta in i de nya lokalerna som är strategiskt placerade och som kommer att ge oss stora samordningsfördelar”, säger Frans Blom, vd för Modern Ekonomi i ett pressmeddelande.

Modern Ekonomi har nu i augusti även öppnat ett kontor i Jönköping och är därefter etablerat på 14 orter i Sverige. Enligt den senaste kvartalsrapporten omsatte den koncernen, som har huvudkontor i Västerås, under den senaste tolvmånadersperioden 108 Mkr och hade ett rörelseresultat före avskrivningar (EBITDA) på 4,4 Mkr. Koncernen har 138 anställda, varav 83 procent är kvinnor.

Martin Hammarström

[email protected]