Mazars växer i syd

Blir störst i Landskrona och Hörby efter köpet av redovisningsbyrån Sydek.

Genom förvärvet får redan Skånetunga Mazars ytterligare 12 redovisningskonsulter och löneadministratörer till kontoren i Landskrona och Hörby.

”Sydek har precis som vi funnits länge i Landskrona och Hörby. Vi har båda en stark förankring och stor kunskap om vår lokala marknad och vi har en tradition av att arbeta nära kunderna på ett både personligt och engagerat sätt”, säger Marianne Sandén Ljungberg, vd för Mazars i Sverige, i ett pressmeddelande.

Men förvärvet säger sig Mazars bli störst på båda orterna. Mazars och Sydek har samarbetat i närmare 20 år och har en väl upparbetad kundkrets med många gemensamma kunder.
”Det är en stor fördel att vi redan känner varandra så väl, vilket gör det enklare att integrera våra verksamheter med varandra”, säger Anders Karlsson, partner och auktoriserad revisor på Mazars i Landskrona.

Sydek grundades för 21 år sedan av Paul Jönsson som går mot pensionering. Han kommer dock att fortsätta att arbeta som operativ konsult och rådgivare inom Mazars i ytterligare något år framöver.

”Mazars är en uthållig, utvecklande och framåtriktad byrå som uppfyller de krav och förväntningar som både jag och mina medarbetare ställer på en modern revisions- och redovisningsbyrå”, säger Paul Jönsson.

Mazars Sydek Sammanslagning Landskrona

 

Martin Hammarström

[email protected]