Mazars till employer branding-lista

Även Accountor, Grant Thornton, LRF Konsult och PwC är ”Karriärföretag 2017”.

Accountor, Grant Thornton, LRF Konsult, Mazars och PwC är alla med på employer branding-listan Karriärföretag 2017 som enligt bolaget Karriärföretagen är ”en svensk kvalitetsstämpel för de arbetsgivare som har högst kvalitet i sitt employer branding arbete”. Karriärföretagen kan beskrivas som en utmanare till employer branding-specialisten Universum. Medan Universum-listorna ofta bygger på enkäter bland studenter och personer i början av karriären bygger Karriärföretagen på en certifieringsprocess.

I fjol fanns alla de ovan nämnda byråerna utom Mazars med på Karriärföretagens lista.

“Vi tycker det glädjande att flera av bolagen som jobbar med revision och redovisning har blivit ett Karriärföretag 2017. Det är ju ett styrketecken att flera av branschens bolag bedriver ett ledande kvalitativt employer branding-arbete i Sverige”, säger Karriärföretagens vd Patrik Wigton till Revisionsvärlden.

Enligt Wigton kostar det ingenting att bli Karriärföretag. De utvalda företagen erbjuds däremot marknadsföring i form av lanseringskampanjer, något LRF Konsult tycks ha nappat på.

LRF Konsult firar diplomet.

”Vi vet att detta är viktiga satsningar för att kunna attrahera och rekrytera in värdefull kometens framöver. Det känns väldigt roligt att vårt arbete uppmärksammas och det tar vi med oss i vårt fortsatta arbete med att attrahera framtidens medarbetare”, säger LRF Konsults HR-chef Henrik Gradin i ett pressmeddelande.

Martin Hammarström

[email protected]