Hon är årets auktoriserade lönekonsult

”En mycket god förebild för en viktig yrkeskår.”

Från vänster : Srf vd Roland Sigbladh, pristagarenMarie Eishayeh och Srf:s ordförande Katarina Hedström Klarin. Foto: Lars Dahlström/Srf.

Marie Eishayeh, auktoriserad lönekonsult på Lön & HR Bolaget i Stockholm, är Årets auktoriserade lönekonsult 2017. Utmärkelsen delades ut vid Srf Kongressmiddag som hölls under torsdagskvällen.

Juryns motivering:

”Under sina 8 år som lönekonsult har denna konsult handlett många nya lönekonsulter och varit med att starta upp en ny löneverksamhet från grunden. Med en härlig framåtanda jobbar hon proaktivt med stort kundfokus och med kommunikation som ett viktigt verktyg. En mycket god förebild för en viktig yrkeskår.”

Marie Eishayeh har varit auktoriserad lönekonsult sedan 2014 och började jobba på Lön & HR Bolaget under 2015.

”Det här är verkligen kul, det värmde att få höra alla vackra ord. Det har gått fort, från en yrkesroll som var lite i skymundan till auktorisation”, säger Marie Eishayah.

Lön & HR Bolaget startades 2016, som en avknoppning från redovisningsbyrån Ekonomibolaget. De två byråerna drivs i samma lokaler på Östermalm i Stockholm av Linda Norrstrand och Niklas Högstedt. De båda bolagen växer snabbt, på fem år har omsättningen mer än fördubblats.

Övriga finalister till utmärkelsen Årets auktoriserade lönekonsult var Cina Brunnberg, BDO Mälardalen och Carina Olsson från Amesto AccountHouse.

Transparens: Revisionsvärldens chefredaktör Martin Hammarström var med i juryn som utsåg Årets auktoriserade lönekonsult 2017.

Martin Hammarström

[email protected]