Göteborgsbyrå ansluter till Nexia

Grundaren Henrik Lundin: "Några av våra klienter behöver tillgång till ett internationellt nätverk...".

Henrik Lundin

Snabbt växande Lundin Revisionsbyrå i Göteborg ansluter sig till Nexia International, ett globalt nätverk av oberoende revisions- och konsultbyråer.

Kombibyrån etablerades 2006 av auktoriserade revisorn Henrik Lundin och ligger i Vasastaden i Göteborg. Byrån har 14 medarbetare på webbplatsen och omsatte i fjol över 15 Mkr. Byrån jobbar med ägarledda fåmansbolag och säger sig även ha ett ökande antal internationella klienter.

”Byrån har växt mycket de senaste åren och några av våra klienter behöver enkelt tillgång till ett internationellt nätverk med hög kvalitet. När jag blev kontaktad av Nexia i Stockholm kände jag direkt att detta var rätt”, säger Henrik Lundin i ett pressmeddelande.

Nexia International rankas som nummer nio bland världens revisionsnätverk med över 700 kontor i 122 länder och mer än 32 000 medarbetare. I Sverige har nätverket sedan 1997 representerats av Nexia Revision Stockholm, som under en längre tid letat efter fler kollegor i Sverige.

”Vi vill växa, och med en hög efterfrågan på våra tjänster har behovet funnits en tid och vi har noggrant sökt efter en byrå som håller de höga krav som ställs inom vår organisation” säger Anders Lundgren, partner på Nexia Revision Stockholm.

Lundin Revisionsbyrå vill växa vidare och utökar för närvarande sina lokaler, enligt pressmeddelandet.

Martin Hammarström

mh@revisionsvarlden.se