Dessa kan bli Årets tillväxtbyrå 2022 i Jönköpings län

Foto: Jönköpings kommun

Både stora och små byråer listas bland finalisterna när Årets tillväxtbyrå 2022 i Jönköpings län ska utses. Till de större firmorna hör Advisorgruppen, en växande redovisningsbyrå som ägs av Simonssongruppen, med Stig-Olof Simonsson. För några år sedan köpte Advisorgruppen Revidecos redovisningsverksamhet i Jönköping. Sedan dess har byrån vuxit vidare och omsatte i fjol 27 Mkr.

Ännu ett snäpp större är kombibyrån Ba.ks & co, som har säte i Tranås och därför listas som finalist i Jönköpings län. Ba.ks & co aktiebolag omsatte hela 58 Mkr i fjol och har fyra kontor. Förutom i Tranås finns byrån i Linköping, Vimmerby och Eksjö.

Bland de mindre finalisterna märks Caos Ekonomi i Jönköping och D&P Accounting i samma stad. I lilla Anneberg hittar vi Balansekonomi, som drivs av Thomas Bofeldt. En stabil tillväxtbyrå som ofta varit finalist är Ekonomibyrån i Tranås, som leds av Jerry Fager och Peter Lindahl. Växande byrå som nu har 17 medarbetare enligt webbplatsen.

Finalister Årets tillväxtbyrå 2021 i Jönköpings län

Byrå

Ort

Omsättning, tkr

Advisorgruppen i Jönköping AB

Jönköping

27225

Ba.Ks & Co AB

Tranås

57637

Balansekonomi i Småland AB

Anneberg

4498

Bredaryd Ekonomipartner AB

Bredaryd

4550

Caos Ekonomi AB

Jönköping

4609

D&P Accounting AB

Jönköping

4958

Effektiv Redovisning i Nässjö AB

Nässjö

2779

Ekonomibyrån i Tranås AB

Tranås

13155

Marand Ekonomi AB

Eksjö

2244

Redovisa (REDO) Revisionsbyrå AB

Jönköping

15287

Bakom utmärkelsen Årets tillväxtbyrå står Revisionsvärlden, i år i samarbete med kunskaps- och programvaruföretaget Björn Lundén. Priset delas ut länsvis och går till redovisnings- och revisionsbyråer som omsätter minst 2 miljoner kronor och har ökat omsättningen tre räkenskapsår i följd. Uttagningen görs av kreditupplysningsföretaget UC.

Priset delas ut på Byrålunch Jönköping den 24 november, mer information här.

Redaktionen

[email protected]