De kan bli Årets tillväxtbyrå i Västerbotten

Byråer från Umeå, Vilhelmina och Åsele i strid på upploppet.

Foto: Rex

För andra året i rad är det dags att samla Västerbottens starkaste redovisnings- och revisionsbyråer till prisutdelningen för Årets tillväxtbyrå. Den byrå som under året ökat snabbast i vinst och omsättning tar hem priset. Här är några av finalisterna:

  • Vinstor har kontor i Vilhelmina och sju anställda. Under 2018 omsatte de drygt 5 Mkr och är nu nominerade för andra året i rad. Byrån bröts ut från Grant Thornton 2011, enligt den egna webbsidan, och drivs av auktoriserade revisorn Toril Nyman.
  • Ytterligare en bekant finalist från förra året är Ekonomipartner, en redovisningsbyrå i Umeå som föregående år hade en omsättning på drygt 7 Mkr. Byrån har sex anställda.
  • Umeåbyrån Revata AB har funnits flera år på marknaden och omsatte under förra året närmare 10 Mkr. Totalt 10 anställda.
  • Kombibyrån Value & Friends har nu över 40 medarbetare på fem orter. Byrån drivs som flera separata bolag, och två av dem är finalister.

Nedan listas samtliga finalister till Årets tillväxtbyrå i Västerbottens län.

BDO Norr AB
Björkstadens Ekonomibyrå AB
Bella Sundin Administration AB
BFT Bokföringstjänst AB
Ekonomipartner Umeå AB
Revata AB
Revisiorcompaniet Hfm AB
Value & Friends AB
Value & Friends LÅU AB
Vinstor AB

Årets tillväxtbyrå i Västerbottens län koras den 12 november på nätverksträffen CloudLunch som hålls på Rex Rådhuset i Umeå. Priset Årets tillväxtbyrå går till det aktiebolag inom redovisning eller revision i varje län som under det senaste året ökat omsättning och vinst snabbast. Revisionsvärlden och 24SevenOffice är initiativtagarna bakom priset och CloudLunch. Läs mer om träffen och anmäl dig här.

Linda Pappa

[email protected]