De vann Visma Accounting Awards

Vi säger stoooort grattis till vinnarna i Visma Accounting Awards, där målet är att få företagare och medarbetare att växa och nå sina mål. Är du på prispallen nästa år?

Sponsrat innehåll från Visma Spcs

Företagarnas pris togs hem av KAM Redovisning. Medarbetarnas pris gick till Stabilisator i Visma Accounting Awards 2020.

Tanken med Visma Accounting Awards
Sveriges bästa redovisningsbyråer anser vi är de som hjälper företagare att utvecklas och nå sina mål. De bygger också arbetsplatser med en fantastisk kultur som stöttar medarbetarna i att nå sin fulla potential. Priset går till den byrå vars kunder eller medarbetare på bästa sätt berättar hur byrån lever upp till andan i Visma Accounting Awards.

2020 delades priset ut för tredje gången och i år skedde det på det digitala eventet Visma Now. Prisutdelare var Charlotte von Sydow, vd för Visma Spcs.

Kategori Företagarnas pris: KAM Redovisning
Juryns motivering:
“Kunderna älskar den här byrån, där kommunikation och rådgivning är ledord. Här är några omdömen: Vi får alltid ett individuellt bemötande som går långt utöver det förväntade. Byrån kan förklara ekonomi så jag känner mig trygg och framgångsrik. Vi hade inte kunnat ta uppdrag i Sverige utan hjälp från vår redovisningsbyrå.
Den här byrån har hjälpt många företagare att växa som yrkesmänniskor. När det händer växer också svenskt näringsliv. Därför är vi stolta över att få ge Visma Accounting Awards 2020 till KAM Redovisning i Stockholm.”

Nominerade i samma kategori var Win Win Ekonomi och Leba Ekonomibyrå.

Kategori Medarbetarnas pris: Stabilisator
Juryns motivering:

“Åh, vilka stolta och glada medarbetare den här byrån har! Vi känner i hjärtat att de är byråns verkliga stjärnor. Så här skriver de: Min arbetsgivare fortsätter hela tiden att förbättra och utveckla. Det är hållbart! Mina chefer är alltid måna om oss. Vi blir hörda och tillfrågade. Alla samarbetar och ingen behöver känna sig stressad. Jag skrattar varje dag på jobbet!
Den här byrån vet att starka medarbetare som får utvecklas i en positiv anda i förlängningen också stärker Sveriges företag. Därför är vi glada över att få ge Visma Accounting Awards 2020 till Stabilisator.”

Stabilisator har kontor i Östersund och Stockholm. Nominerade i samma kategori var Saldo Redovisning och Addera Ekonomi.

I Sverige väljer flest småföretagare Visma Spcs för sin bokföring, fakturering och lönehantering. 

Se glädjen och konfettiregnet! >>

Sponsrat innehåll från Visma Spcs

Redaktionen

[email protected]