Då fick jag en kram av min kund

Tävling för Sveriges vassaste redovisningskonsulter – vinn ett konsertbesök.

När gjorde du din kund riktigt nöjd? När överträffade du förväntningarna, räddade kunden ur en knepig situation eller fick en udda förfrågan? Fick du rent av en kram av kunden som tack?

Skriv ner din historia med max tio meningar. Få med vad som hände och varför kunden blev så tacksam. Försök även att ha med något om dig och din byrå samt något om kunden och dennes företag. Skicka in din historia till [email protected] senast den 30 oktober.

De bästa bidragen kommer att få besök av Revisionsvärlden. Vi vill gärna intervjua både dig och din kund. Det vinnande bidraget får två presentkort värda 2000 styck kronor på Ticketmaster. Ett till dig och ett till kunden. Ni kan använda presentkorten för att boka exempelvis konserter, festivaler eller sportevenemang.

Priset sponsras av Srf konsulterna. Revisionsvärlden och Srf konsulterna vill med denna tävling synliggöra de stordåd som redovisningskonsulter varje dag uträttar för Sveriges företag, insatser som sällan uppmärksammas. Nu ska det bli ändring på det! Välkommen med ditt bidrag.

Redaktionen

[email protected]