ByråLunch 2020

Regionalt och digitalt.

För tredje året i rad arrangerar Revisionsvärlden byråluncher över hela landet. På grund av pandemin kommer mötena framöver att hållas på Zoom. Anmäl dig till eventet så skickar vi Zoomlänk. Vi kommer också att köra ut lunchsallader till dig som jobbar i städerna på listan nedan.

Missa inte höstens trevligaste event för dig som driver egen redovisnings- eller revisionsbyrå – eller är kontorschef på någon av de större firmorna.

Vår lunchpartner i år är Agoy, startuppbolaget grundat av revisorn Carl-Magnus Falk. Agoy har nyligen lanserat ett webbaserat bokslutsprogram, se artikel.

Program:

  • Så bra går konkurrenterna – årets regionala UC-studie av redovisnings- och revisionsbranschen i ditt län.
  • Agoys grundare Carl-Magnus Falk berättar varför han utvecklat ett eget bokslutsprogram och hur bokslutsprocessen är ett gyllene tillfälle att kliva fram som rådgivare.
  • Revisionsvärldens grundare Martin Hammarström om nättidningen som blivit många byråers främsta redskap för omvärldsbevakning.
  • Årets Tillväxtbyrå 2020: vår prestigefyllda utmärkelse till den revisions- eller redovisningsbyrå som växer snabbast i länet, och samtidigt ökar rörelseresultatet.

Lunchen är gratis och tar en timme. Max två deltagare från varje byrå/kontor. Hitta en ByråLunch nära dig i vår turnéplan nedan.

Datum

Stad

8 okt Uppsala
14 okt Malmö
15 okt Halmstad
16 okt Göteborg
21 okt Visby
23 okt Stockholm
5 nov Eskilstuna
6 nov Västerås
11 nov Skellefteå
12 nov Luleå
19 nov Sundsvall
20 nov Östersund
26 nov Gävle
27 nov Falun
2 dec Örebro
3 dec Karlstad
8 dec Linköping
9 dec Jönköping
15 dec Växjö
16 dec Kalmar
17 dec Karlskrona

Redaktionen

[email protected]