ByråLunch 2020

Nätverka tryggt på hemmaplan.

För tredje året i rad arrangerar Revisionsvärlden byråluncher på ett 20-tal orter över hela landet. Missa inte höstens trevligaste event för dig som driver egen redovisnings- eller revisionsbyrå – eller är kontorschef på någon av de större firmorna.

Ny lunchpartner för i år är Agoy, startuppbolaget grundat av revisorn Carl-Magnus Falk. Agoy har nyligen lanserat ett webbaserat bokslutsprogram, se artikel. Vi byter nu namn på träffarna, från CloudLunch till ByråLunch. I övrigt kommer de över 600 byråledare som nätverkade 2018 och 2019 att känna igen sig: Vi äter, träffar branschkollegor och diskuterar framtidens affärsmodeller.

I år vidtar vi även extra smittskyddsåtgärder för att du tryggt ska kunna nätverka på hemmaplan. Vi begränsar antalet deltagare, sitter glest och håller avstånd.

Program:

  • Så bra går konkurrenterna – årets regionala UC-studie av redovisnings- och revisionsbranschen i ditt län.
  • Agoys grundare Carl-Magnus Falk berättar varför han utvecklat ett eget bokslutsprogram och hur bokslutsprocessen är ett gyllene tillfälle att kliva fram som rådgivare.
  • Revisionsvärldens grundare Martin Hammarström om nättidningen som blivit många byråers främsta redskap för omvärldsbevakning.
  • Årets Tillväxtbyrå 2020: vår prestigefyllda utmärkelse till den revisions- eller redovisningsbyrå som växer snabbast i länet, och samtidigt ökar vinsten.

Lunchen är gratis, max två deltagare från varje byrå/kontor. Hitta en ByråLunch nära dig i vår turnéplan nedan.

Datum

Stad

8 okt Uppsala
14 okt Malmö
15 okt Halmstad
16 okt Göteborg
21 okt Visby
23 okt Stockholm
5 nov Eskilstuna
6 nov Västerås
11 nov Skellefteå
12 nov Luleå
19 nov Sundsvall
20 nov Östersund
26 nov Gävle
27 nov Falun
2 dec Örebro
3 dec Karlstad
8 dec Linköping
9 dec Jönköping
15 dec Växjö
16 dec Kalmar
17 dec Karlskrona
Redaktionen

red@revisionsvarlden.se