Blekinges snabbväxare i kamp om tillväxtpris

Byråer från Karlshamn, Karlskrona och Nättraby i finalfältet.

Årets tillväxtbyrå i Blekinge län koras den 16 oktober i Karlskrona.

Snart är det återigen dags att utse vinnaren av Årets tillväxtbyrå i Blekinge län. Den redovisnings- eller revisionsbyrå som ökar snabbast sett till omsättning och vinst kammar hem priset. Nedan är några av finalisterna:

• Ekonomiservice i Blekinge, en redovisnings- och bokföringsbyrå i Nättraby mellan Karlskrona och Ronneby. Byrån har totalt sex medarbetare, varav tre är partners.
• LR Ekonomi i Karlskrona, en redovisningsbyrå grundad 1994 med Lena Runnsjö i spetsen. Byrån besitter specialkunskaper inom jord- och skogsbruk samt entreprenadverksamhet.
• Baker Tilly Sydost är en av Blekinges största byråer med ett 20-tal anställda och kontor i Karlskrona, Karlshamn, Sölvesborg och Holmsjö.
• Sjöholms Revisionsbyrå, en kombibyrå med kontor i Karlshamn. Fyra medarbetare med Mats Sjöholm i spetsen.

Samtliga finalister Årets Tillväxtbyrå 2019, Blekinge län.

Baker Tilly Sydost AB
Ekonomiservice i Blekinge AB
Företagsrevision Syd AB
Holgersson Revision AB
Kindberg Revision AB
LR Ekonomi i Karlskrona AB
Mats Sjöholms Revisionsbyrå AB
Revisionsbyrån Andersson & Co i Karlshamn AB
Revisionsbyrån Andersson & Co i Olofström AB
VM Redovisning AB

Årets tillväxtbyrå i Blekinge län delas ut den 16 oktober på nätverksträffen CloudLunch som hålls på Valvet i Karlskrona. Priset Årets tillväxtbyrå går till den redovisnings- eller revisionsbyrå i varje län som under det senaste året ökat omsättning och vinst snabbast. Endast AB som omsätter över 3 Mkr rankas. Revisionsvärlden och 24SevenOffice är initiativtagarna bakom priset och CloudLunch. Läs mer om träffen och anmäl dig här.

Måns Edén

[email protected]