Aspia i samarbete med SEB

SEB:s kunder ska få “stora rabatter” på Aspias redovisnings- löne och rådgivningstjänster, och Aspia-kunderna motsvarande rabatter på SEB:s banktjänster.

“Både Aspias och SEB:s kunder får attraktiva erbjudanden på ett antal tjänster från respektive part. Stort fokus i steg 1 har varit att ta fram en effektiv process för att starta bolag. En annan del är att kunna erbjuda en stor bredd av kompetenser inom många områden för att starta, driva och växa sitt företag”, skriver Aspias marknadsdirektör Pia Törnqvist till Revisionsvärlden.

“Partnerskapet tillsammans med Aspia gör att vi hamnar rätt i kundens ekosystem och vi ser fram emot ett nära samarbete där vi kan fortsätta att göra just detta”, säger Stefan Stignäs, chef för Exploratory Banking i SE, i ett pressmeddelande.

Redan idag finns SEB på Aspias så kallade Marketplace, ett torg med tjänster från både Aspiakoncernen och externa samarbetspartner som den affärsjuridiska tjänsten Lexly och Aros Kapital som erbjuder företagslån. Det befintliga erbjudandet går ut på att Aspias kunder slipper månadsavgiften när de kopplar Aspias ekonomiportal MyBusiness till SEB. Nu kommer Aspia-kunderna dessutom att få rabatter på SEB:s privata banktjänster och låneskydd.

Martin Hammarström

[email protected]