Visma integrerar mot automationsverktyget Zapier

Visma eEkonomi har byggt en integration mot Zapier, ett snabbväxande verktyg för att bygga automatiserade arbetsflöden, utan kunskaper i kodning. Zapier har idag över två miljoner användare och över 1000 anslutna appar som kan utbyta information. Exempel på tjänster som finns på Zapier är Facebook, Instagram, LinkedIn, Google Sheets och PayPal.

Integrationen gör det möjligt för småföretagare att koppla samman funktioner i dessa appar, och de arbetsflöden de bygger i Zapier, med Visma eEkonomi. Det kan handla om exempelvis administrativa processer, kundanskaffning eller försäljning.

Enligt Visma är man först ut bland svenska mjukvaruleverantörer inom bokföring, fakturering och lön att lansera en integration till Zapier.

”Vi är glada och stolta över partnerskapet med Zapier, inte minst för att verktyget är så enkelt. Småföretagare kan själva automatisera sitt företagande, utan att behöva kunna ett dugg om programmering eller kodning”, säger Helene Struthers, produktägare för Visma eEkonomi på Visma Spcs i ett pressmeddelande.

Martin Hammarström

mh@revisionsvarlden.se