Stor byrå – stor rabatt

Nu kan du som arbetar Deloitte, EY, KPMG eller PwC prenumerera på Revisionsvärlden Premium för specialpriset 2000 kronor/år, plus moms. Det beror på att big four-byråerna redan har ett antal individuella- och mindre grupprenumerationer. Ni får helt enkelt mängdrabatt.

Vår förhoppning när Revisionsvärlden i våras började låsa artiklar bakom betalvägg var att de största byråerna skulle teckna grupprenumerationer som omfattar alla anställda. En rad medelstora byråer har sådana grupprenumerationer, men när det gäller big four har de inte funkat.

Revisionsvärlden har idag nästan 500 prenumeranter, men bara några tiotal av dessa är från de fyra största byråerna. Det kan jämföras med gratismaterialet som ofta läses av tusentals big for-anställda och delägare – varje vecka.

Med nya priset 2000 kronor/år (plus moms) hoppas jag att fler av er ska prenumerera. Säkert har du något kostnadsställe där din favorittjänst för omvärldsbevakning får plats?

Välj att betala mot faktura när du tecknar prenumerationen (kortbetalning funkar bara för dem som betalar fullt pris – 4500 kr plus moms). Kryssa i att du vill ha rabatt så får du specialpriset.

Starta genom att klicka på en premiumartikel, exempelvis den här.

Martin Hammarström

Chefredaktör och grundare

Martin Hammarström

[email protected]