Redovisningstjänsten Slipp i tjänsteportal för restauranger

Foto: Slipp

Restauranggrossisten Martin & Servera har utvecklat en tjänsteportal för kunderna, restauranger alltså. Portalen utökas har nu med tjänster från fem nya bolag, enligt ett pressmeddelande. Ett av dem är Slipp, en redovisningstjänst som bygger på fristående byråer i ett franchisekoncept.

Martin & Servera portal innehåller erbjudanden från tredjepartsleverantörer och kan liknas vid de kundportaler som större redovisningsbyråer håller på att bygga. I Martin & Serveras portal finns erbjudanden om bland annat försäkringar, återvinning och el-avtal. Kunderna får tillgång till portalen mot en fast medlemsavgift och kan där ansluta till det utbud av tjänster som erbjuds. Grossisten uppger att de förhandlat ner priserna.

De nya tjänsterna och erbjudandena i Martin & Serveras portal är:

  • Slipp som erbjuder ”effektiv redovisning, enkla verktyg, lättförståelig återrapportering, automatiserade flöden och vägledande rådgivning”.
  • Preem där kunderna får rabatt på diesel.
  • iZettle Go sänker priset på betalningstransaktioner via Visa och MasterCard
  • Brick som är en lösning för mobilladdning för restaurangens gäster.
  • Bokad.se som erbjuder bordsbokning och aktivitetsbokningar i ett och samma system. Här finns också en separat avhämtningsmodul för take away.

Källa: Martin & Servera

Martin Hammarström

mh@revisionsvarlden.se