PwC reviderar nya First North-bolag

Scout Gaming Group och FlexQube till Nasdaq First North i december.

Nicklas Renström

PwC är listat bland rådgivarna (revision) i två nära förestående noteringar. Det gäller dels Scout Gaming Group som har planerad första handelsdag på Nasdaq First North den 6 december. Dels gäller det materialhanteringsföretaget FlexQube, som noteras på samma lista den 14 december.

Ansvarig revisor hos Scout Gaming är PwC-delägaren Nicklas Renström. Han är även huvudansvarig revisor i speljätten Betsson, noterad på Stockholmsbörsens huvudlista (large cap). I FlexQube är tungviktaren Bo Hjalmarsson huvudansvarig revisor. Han reviderar en rad stora börsbolag, bland annat Ericsson och SAS.

Scout Gaming är en B2B-leverantör av lösningar för så kallad Fantasy Sports och Daily Fantasy Sports, kunder är speloperatörer, mediabolag och idrottsförbund. Scout erbjuder en egenbyggd plattform som säljs till exempelvis speloperatörer och mediebolag som bevakar ett sportevenemang, till exempel VM i fotboll.

FlexQube säljer vagnar för materialtransport samt vagnar och ställningar för materialpresentation. Kunder finns inom lager, tillverkning och distributionsindustrin. Bolaget har kunder i 20 länder, bland andra Autoliv, Scania, Siemens och Volvo Cars.

Martin Hammarström

[email protected]