Delägare ett år efter auktorisation

”Har krävt många extra timmar.”

Valon Makolli

I september 2019 blev Valon Makolli auktoriserad revisor. Mindre än ett år senare är han delägare på Baker Tilly MLT där han arbetar sedan sex år.

”Vägen till att bli delägare har inte varit lätt och det har krävt många extra timmar, tillgänglighet även efter åtta timmars arbete och relationsskapande för att få ett starkt förtroende till mig och till byrån. Det hårda arbetet har lett till att många nya kunder fått ett förtroende för Baker Tilly MLT och valt oss som deras revisionsbyrå”, säger Valon Makolli till Revisionsvärlden.

Makolli hoppas kunna bidra ännu mer till byråns utveckling i rollen som delägare. Baker Tilly MLT har  drygt 65 medarbetare med kontor i Malmö, Lund och Trelleborg. Valon Makolli är 30 år och är knuten till Lundakontoret.

”Det som utmärker oss är vår lokala förankring. Vi verkar där våra företag verkar och därför är det lättare för oss att förstå och hantera de utmaningar som våra kunder möter”, säger Valon Makolli.

Byrån växer och omsatte under det senaste räkenskapsåret totalt 77 miljoner kronor. Förutom Makolli blev även Malmörevisorn Pernilla Bengtsson partner i somras.

”Just nu är vi 18 delägare på byrån vilket är positivt. Vi är en grupp med varierande kunskap och kompetens som gör att vi kan driva byrån framåt och bli ännu större utan att tappa vår lokala förankring”, säger Valon Makolli.

Baker Tilly Sverige har ca 70 kontor från Trelleborg i söder till Luleå i norr. Baker Tilly MLT är bland de större byråerna inom nätverket.

Martin Hammarström

[email protected]