“Gäddan” knockad i första ronden

Grant Thorntons ex-praktikant Adrian Granat förlorade viktig tungviktsmatch i boxning. Går han tillbaka till redovisningsyrket?

Adrian Granat

Adrian “Gäddan” Granat, proffsboxaren som är utbildad ekonom som praktiserade på Grant Thornton i Malmö innan proffskarriären tog fart, knockades i första ronden när han skulle försvara sitt internationella IBF-bälte. Han gick i golvet i den första ronden efter först en vänsterkrok och sedan en höger från tysken Alexander Dimitrenko. Dimitrenko utropades därefter till segrade på knockout. Matchen varade 2 minuter och 7 sekunder.
Gäddan vaknade sedan till liv och var mycket besviken.
“Vi får se vad som händer nu. Jag får känna efter. Är jag fortfarande hungrig kommer jag tillbaka. Är jag inte det så gör jag inte det. Jag har tränat som ett djur och har aldrig varit bättre. Att bli utklassad hade varit värre. Bli knockad kan vem som helst bli. Jag minns att det kändes bra i början. Av knocken minns jag inget, säger han till Aftonbladet.

Hittills har Grant han gått 15 proffsmatcher och förlorat en. Alexander Dimitrenko har nu 40 vinster och 3 förluster.

Finwire

[email protected]